EcoMoto 930×122

consiliul judetean

SCANDAL LA MOLIVIŞU CU NOI SESIZĂRI PENALE

Scandal la Molivişu cu noi sesizări penale. Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunţat astăzi, în săptămânala conferinţă de presă a instituţiei pe care o conduce, că a făcut noi sesizări penale cu privire la proiectul staţiunii de schi de la Ghiţu-Molivişu.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Potrivit sursei citate, Inspectoratul de Regim Silvic şi Vânătoare Ploieşti a confirmat suspiciunile Consiliului Judeţean referitoare la tăieri ilegale de arbori în perimetrul viitoarei staţiuni de schi.

Dan Manu informează că au fost constatate tăieri ilegale de arbori pe o suprafaţă de 9.000 de mp în zona pârtiei de schi şi alte tăieri ilegale în zona drumului de acces către pârtia de schi. De asemenea, precizează Manu, nu s-au făcut împăduriri pe 11,4 hectare de teren în contul unei suprafeţe similare scoase din circuitul silvic.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Consiliul Judeţean a făcut în acest sens sesizări penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, anunţă preşedintele Dan Manu.

Alte amănunte despre scandal, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90