930 x122 grota rece

consiliul judetean

SCANDAL LA MOLIVIŞU CU NOI SESIZĂRI PENALE

Scandal la Molivişu cu noi sesizări penale. Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunţat astăzi, în săptămânala conferinţă de presă a instituţiei pe care o conduce, că a făcut noi sesizări penale cu privire la proiectul staţiunii de schi de la Ghiţu-Molivişu.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Potrivit sursei citate, Inspectoratul de Regim Silvic şi Vânătoare Ploieşti a confirmat suspiciunile Consiliului Judeţean referitoare la tăieri ilegale de arbori în perimetrul viitoarei staţiuni de schi.

Dan Manu informează că au fost constatate tăieri ilegale de arbori pe o suprafaţă de 9.000 de mp în zona pârtiei de schi şi alte tăieri ilegale în zona drumului de acces către pârtia de schi. De asemenea, precizează Manu, nu s-au făcut împăduriri pe 11,4 hectare de teren în contul unei suprafeţe similare scoase din circuitul silvic.

Citiți și: Fostul președinte al CJ Argeș, în doliu! Doctorul a făcut anunțul!

Consiliul Judeţean a făcut în acest sens sesizări penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, anunţă preşedintele Dan Manu.

Alte amănunte despre scandal, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90