930X122 MAIA

Arges

ŞEFA DSP, CHEMATĂ LA PARCHET

Sorina Honţaru, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, a fost chemată la Parchet pentru a oferi informaţii cu privire la situaţia copiilor care au contactat infecţie cu E.coli.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au deschis un dosar de omor din culpă în acest caz, caz în care trei fetițe au murit, iar alţi bebeluși au ajuns în stare critică la Spitalul „Marie Curie” din Bucureşti cu sindrom hemolitic uremic. Nici acum nu se cunoaşte cauza îmbolnăvirilor.

Prefectul de Argeș, Cristian Soare, i-a cerut demisia Sorinei Honţaru, însă aceasta refuză să plece din funcţie deşi inclusiv de la Ministerul Sănătăţii i s-a sugerat să lase pe altcineva în locul ei. Sorinei Honţaru i se impută proasta gestionare a situaţiei şi o comunicare slabă.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA