Donaris 930 x 122

adina florea

ULTIMA ORĂ: EA ESTE PROPUSĂ ȘEF LA DNA

Ultima oră: Ea este propusă șef la DNA. Adina Florea este propunerea ministrului Justiției pentru funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

„În urma desfășurării procedurii de selecție, care a avut loc în perioada 6 august-4 septembrie 2018 la sediul Ministerului Justiției, vă aducem la cunoștință faptul că propunerea ministrului Justiției, Tudorel Toader, pentru numirea în funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție este doamna Adina Florea.

În conformitate cu dispozițiile art. 54, alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, urmează ca această propunere să fie transmisă Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, în vederea obținerii avizului consultativ, și, ulterior, Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, pentru numirea în funcție.”, informează Ministerul Justiției.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Proiectul managerial al Adinei Florea poate fi consultat AICI.

Adina Florea este procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța. (Sursă foto: cugetliber.ro) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90