SMART KIDS 930X122

dna

UN PROCUROR PLEACĂ DIN DNA. VREA LA PARCHET ÎN PITEȘTI

Un procuror pleacă din DNA. Vrea la Parchet în Pitești. Alți procurori au cerut ca activitatea lor la DNA să înceteze și să revină la parchetele la care au lucrat anterior sau să continue la alte parchete.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

Printre cei patru procurori DNA care au solicitat recent să nu mai lucreze în instituția condusă de Laura Codruța Kovesi se numără și Nicolae Cristian Sâvu.

Procurorul vrea să părăsească Direcția Națională Anticorupție și să muncească la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, Parchet în care a activat în trecut.

Citiți și: Revoluție în Biserica Ortodoxă Română!

Cererea procurorului Sâvu și solicitările similare ale celorlalți trei procurori vor fi discutate în ședința de marți, 29 august 2017, a secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Nu se cunosc, public, motivele cererilor. Solicitările survin pe fondul scandalurilor din ultima vreme din DNA – Structura Centrală. Luna trecută, alți cinci procurori au plecat din Direcția Națională Anticorupție. Pe de altă parte, procurorii Doru Țuluș și Mihaela Iorga au fost eliminați din DNA la cererea procurorului-șef Kovesi.

Nicolae Cristian Sâvu a lucrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Ulterior a activat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și apoi la DNA Pitești (foto).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90