930 x122 grota rece

despăgubiri

UNDĂ VERDE PENTRU ARESTAREA LUI CĂTĂLIN TEODORESCU

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor s-a întrunit astăzi şi a dat undă verde cererii DNA de arestare preventivă a deputatului Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Pentru a avea cvorum la şedinţă era nevoie de prezența a 14 dintre cei 27 de deputaţi membri. S-au prezentat 15, fiind o şedinţă cu cvorum la limită. În cele din urmă, aceştia au decis să avizeze cererea DNA, astfel încât Cătălin Teodorescu va ajunge în următoarele zile la mâna plenului Camerei Deputaţilor. Dacă şi în plen se va decide că cererea DNA este întemeiată, Teodorescu va ajunge în faţa unui judecător şi, ulterior, dacă magistratul va decide ca atare, în arest preventiv.

Cătălin Teodorescu este cercetat de DNA sub acuzaţia de abuz în serviciu în dosarul în care a fost arestată fosta şefă a DIICOT, Alina Bica. Teodorescu este acuzat că, în calitate de membru al comisiei de despăgubiri din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, a ştiut că un teren din zona Plumbuita a fost supraevaluat, ba chiar ar fi făcut presiuni asupra unor alţi membri ai comisiei pentru acordarea de despăgubiri mari mari decât cele reale. În acest fel, susţin procurorii, statul ar fi fost prejudiciat cu circa 60.000.000 de euro.

Citiți și: Se dau bani de la stat pentru aceste persoane!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3