EcoMoto 930×122

dna

UPDATE: DNA, LOVITURĂ DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU MIRCEA DRĂGHICI

(UPDATE: Mircea Drăghici a reacționat pe pagina sa oficială de socializare: „Sunt realmente uluit de decizia DNA de astăzi. Nu există absolut nicio rațiune pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, niciun argument sustenabil.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Ca și în cazul soției mele, totul pare a fi doar o parte a unei foi de parcurs stabilite în anumite laboratoare. În condițiile în care toți martorii au dat declarații favorabile de la momentul în care am fost numit suspect și până astăzi, nu pot decât să constat cu dezolare că trăim vremuri în care poliția politică e vie și din ce în ce mai puternică.

“Civilii din politică trebuie executați!”. “Am înțeles, să trăiți!”

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

DNA, lovitură de ultimă oră pentru Mircea Drăghici. Deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici a primit astăzi calitatea de inculpat (i s-a schimbat încadrarea din suspect în inculpat) în dosarul de delapidare a subvențiilor Partidului Social Democrat, dosar instrumentat de Direcția Națională Anticorupție, scrie g4media.

Este vorba despre dosarul în care, în luna aprilie a acestui an, Drăghici a fost pus sub urmărire pentru că, în fosta sa calitate de trezorier PSD, ar fi folosit banii partidului în scopuri personale.

”În calitate de trezorier al unui partid, având atribuții de gestionare și administrare a bunurilor și fondurilor bănești aparținând formațiunii politice respective, suspectul ar fi dispus scoaterea din patrimoniul partidului a unui autoturism de lux (marca Mercedes Benz model GLE 350 Coupé), cu o valoare de 324.800 de lei, fără încasarea contravalorii acestuia la momentul înstrăinării.

Concret, la data de 10.07.2017, formațiunea politică, prin trezorier, a cumpărat autoturismul anterior menționat, iar la data de 18.07.2017 autoturismul ar fi fost vândut unei persoane din familia trezorierului, însă contravaloarea acestuia nu a fost încasată de partid la data înstrăinării bunului. Banii pentru autoturism au fost plătiți abia la data de 23.08.2018 (…)”, informa, la momentul respectiv, DNA. Amănunte, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3