New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VOR FI TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ PENTRU FRAUDĂ ELECTORALĂ

Poliţiştii din comuna argeșeană Călineşti au finalizat cercetările într-un dosar penal cu privire la referendumul naţional pentru demiterea preşedintelui de atunci al României, Traian Băsescu, referendum desfășurat pe 29 iulie 2012.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Ancheta a stabilit că membrii din două secţii de votare din comuna Priboieni, acţionând de comun acord, ar fi falsificat semnăturile unor terţe persoane înscrise pe listele electorale permanente, atestând în fals că respectivele persoane ar fi votat la respectivele secţii din Priboieni, deşi acestea îşi exercitaseră dreptul la vot pe listele suplimentare ale unor alte secţii.

Ulterior membrii celor două secții de votare ar fi introdus în urnă buletinele aferente semnăturilor şi ar fi întocmit în fals procesul verbal privind rezultatele referendumului.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Poliţiştii au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de trimitere în judecată a 14 persoane, sub acuzația de falsificare a documentelor şi evidenţelor electorale în legătură cu referendumul.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA