930X122 MAIA

agresor

L-a bătut până l-a băgat în spital și i-a amenințat mama!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, și vineri, 18 noiembrie, au reținut un bărbat de 36 de ani, din Recea.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 15 noiembrie, cel în cauză ar fi agresat un alt bărbat, de 43 de ani, cauzându-i leziuni care au fost estimate din punct de vedere medico-legal la 11-12 zile de îngrijiri medicale.

În aceleași împrejurări, cel în cauză i-ar fi amenințat mama sub motivarea că aceasta a fost martor într-un dosar penal în care cel în cauză a fost condamnat.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Concret, mama victimei a fost martoră într-un dosar în care bărbatul de 36 de ani fusese condamnat pentru tâlhărie. Se întâmpla în 2014. Individul a stat 3 ani în închisoare, iar după ce a fost eliberat a plecat în străinătate.

S-a întors în urmă cu câteva zile, iar la barul din localitate s-a întâlnit cu victima sa. Tot acolo, a spart și un geam.

„În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 19 noiembrie a.c., a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar”, precizează Poliția Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3