930×122 CAPRA 5

audi

L-AU LĂSAT PIETON. ȘOFER DE AUDI, POTOLIT DE POLIȚIȘTII PITEȘTENI

L-au lăsat pieton. Șofer de Audi, potolit de polițiștii piteșteni. Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Pitești, s-a ales cu o amendă usturătoare și a rămas și fără permisul de conducere auto.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Asta după ce polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au prins în timp ce conducea un autoturism Audi cu o viteză cu mult peste limita legală de 50 de kilometri pe oră în localitate.

S-a întâmplat ieri, pe bulevardul Frații Golești, ne-a informat în urmă cu puțin timp Biroul de presă al Poliției argeșene. Aparatul radar l-a înregistrat cu 124 de kilometri pe oră pe șoferul din Pitești.

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

Șoferul a fost amendat cu 1.305 lei. De asemenea, i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3