New Profesional Consult 930 x 122

casa

LA LIDL GĂVANA, UN PREȚ LA RAFT, ALTUL LA CASĂ

La Lidl Găvana, un preț la raft, altul la Casă. Am primit pe adresa redacției o sesizare din partea unui piteștean care a fost aseară la cumpărături în supermarketul Lidl Găvana.

Citiți și: Anunț de ultim moment: prețurile acestor alimente au fost decise

Atașând și fotografii doveditoare în acest sens, piteșteanul reclamă că strugurii roze și avocado aveau un preț afișat la raft, iar altul era la casă (click pe imagini pentru mărire):

Prețul de la casă, care apărea pe bon, era mai mare decât cel de la raft (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Alertă de ultimă oră în magazinele Lidl! „Nu consumați sub nicio formă produsul!”

„Nu este pentru prima dată când pățesc așa ceva, și nu numai la Lidl… Câți oameni or păți asta și nu verifică? Le-am zis celor de la Lidl, au chemat șeful de supermarket. Și-a cerut scuze și mi-a zis că au probleme cu sistemul și prețurile. Mi-am primit banii înapoi”, ne precizează piteșteanul.

Amintim că tot la Lidl Găvana un alt piteștean ne-a sesizat că pe rafturile magazinului a găsit un produs cu termen de valabilitate expirat. Detalii, AICI.

Dacă aveți și dumneavoastră informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90