930×122 CAPRA 5

muntenia hospital

La loc comanda! Regina Maria renunță!

Regina Maria nu mai cumpără Muntenia Hospital. Anunțul a fost făcut astăzi.

Citiți și: Pitești. Inaugurare la Clinica Regina Maria

Ca lider în calitatea serviciilor medicale din România, este datoria și responsabilitatea noastră să ne asigurăm că toate procesele de achiziție și integrare în care suntem implicați se desfășoară la cele mai înalte standarde.

Rețeaua Regina Maria nu va finaliza procedura de achiziție a Spitalului Muntenia din Pitești, dar județul Argeș rămâne pe lista noastră de priorități și ne păstrăm angajamentul de a investi în continuare în Pitești și nu numai, în beneficiul pacienților și partenerilor noștri din regiune.

Citiți și: Oficial! Sunt probleme în vânzarea Muntenia Hospital

Reiterăm angajamentul nostru ferm de a oferi servicii medicale la cel mai înalt nivel de calitate și siguranță, în conformitate cu standardele impuse la nivel internațional și, totodată, ne dorim ca aceleași practici concurențiale loiale și transparente să fie respectate de către toți jucătorii de pe piața serviciilor medicale private. Doar în acest mod putem construi cu adevărat medicină modernă în România.”, transmite într-un comunicat de presă Rețeaua Regina Maria.

Conducerea Rețelei Regina Maria a anunțat la începutul lunii iunie că va achiziționa Muntenia Hospital. Subiectul pe larg, AICI – S-a vândut Muntenia Hospital

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90