NOR CURIER 930X122

dacia duster

La Uzina Dacia se pregătește o mare surpriză

La Uzina Dacia se pregătește o mare surpriză

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

Chiar dacă noua generație Dacia Duster 3 nu a fost încă dezvăluită oficial, tot mai multe încercări de simulare pe computer au apărut în ultima perioadă, bazate în special pe designul conceptului Bigster și pe imaginile spion ale viitorului SUV ce va fi produs la Mioveni.

Cea mai nouă și cea mai realistă imagine care ilustrează designul viitorului Duster 3 preia aproape toate elementele de pe Bigster, având în același timp o lungime redusă, față de concept, anunță Profit.ro.

Citiți și: Admitere la liceu fără examen

În ceea ce privește detaliile tehnice ale viitorului Duster 3, singurele certitudini de până acum sunt motorul de pe Jogger, Hybrid 140, și dispariția motoarelor diesel.

Dacia Duster 3 va fi dezvăluit oficial la finalul acestui an, cel mai probabil într-un eveniment online, iar startul vânzărilor va fi dat în 2024.

SUV-ul va fi produs tot la Mioveni, unde este asamblată și generația actuală, tot acolo urmând să fie produs și Bigster, fratele mai mare al lui Duster.

Detalii, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90