New Profesional Consult 930 x 122

Arges

LE-A FOST FRICĂ DE BAC! 68 DE ELEVI DIN ARGEŞ N-AU VENIT LA PRIMA PROBĂ!

439 de absolvenţi de liceu din Argeș au susţinut ieri prima probă a sesiunii de toamnă a Bacalaureatului – evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Ar fi fost mai mulţi, dar 68 dintre cei înscrişi au absentat de la prima verificare. Probabil că nu s-au simţit pregătiţi să facă faţă probei.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Pe 21 şi 22 august va avea loc evaluarea competenţelor digitale, pentru această probă programându-se 490 de elevi argeşeni.

În Argeş au fost constituite 15 centre de susţinere a examenului de maturitate. Pentru probele scrise s-au înregistrat 1.290 de candidaţi la limba română, 1.105 la matematică, 81 la istorie şi 1.519 la materia la alegere a profilului şi specializării.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

„Până acum nu au fost probleme la acest examen. Sperăm să o ţinem tot aşa în continuare.”, ne-a declarat Dumitru Tudosoiu, inspectorul şcolar general al judeţului Argeş.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3