New Profesional Consult 930 x 122

alertă alimentară

Legume cu hepatita A și pesticid, retrase din două mari supermarketuri

Noi alerte alimentare au fost publicate pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Citiți și: Alertă alimentară! Dezastru la Lidl, Penny și Metro: pui contaminat!

Legume contaminate cu hepatita A și reziduuri de pesticid au fost retrase din două mari supermarketuri din țară: Profi și Metro.

Profi anunță retragerea de la vânzare și rechemarea de la client a unui sortiment de spanac la pungă, după ce a fost depistat ca fiind contaminat cu virusul hepatitei A.

Citiți și: Toți șoferii care nu știu iau amendă: Limita nouă de viteză spre Autostrada A1

Specificații produs: SPANAC PUNGA 500g, lot ROMANIA 845, furnizor KREPSIS AVANTAJ SRL.

Se recomandă persoanelor care dețin produsului descris mai sus să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create!”, transmite Profi.

Magazinele Profi în care a fost comercializat produsul:

Și Metro anunță retragerea de la comercializare, respectiv de la clienți a unui lot de morcovi baby, din cauza depășirii limitei de reziduu de pesticid.

În cazul în care ați cumpărat produsele menționate mai sus, vă rugam să nu le consumați și să le returnați în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 21.11.2022, urmând să primiți contravaloarea lor. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident.”, transmite Metro.

Magazinele Metro în care a fost comercializat produsul:

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90