demitere florin cîțu

Liderul AUR: „Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”

După demiterea din funcție, miercuri, a ministrului Justiției, Stelian Ion, USR-PLUS a anunțat că va susține o moțiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu, în cazul în care acesta ”se va agăța de scaunul de la Palatul Victoria”.

Reamintim că, Stelian Ion este al doilea ministru USR-PLUS demis dintr-o funcție importantă. În luna aprilie a acestui an, Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății.

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt USR-PLUS a declarat joi, 2 septembrie, că în cazul în care Florin Cîțu refuză să plece din funcția de premier, USR-PLUS va depune moțiune.

„Am discutat cu toate partidele politice despre o eventuală moțiune de cenzură. USR PLUS are 80 de semnături și 80 de parlamentari care așa cum l-au pus pe premierul Cîţu și i-au dat șansa să arate că poate să conducă un guvern de coaliție îl vor da și jos.

Împreună cu AUR avem 122 de semnături, deci putem depune o moțiune de cenzură. Rămâne să discutăm despre text. Bineînțeles aș vrea să nu ajungem aici, dar asta depinde doar de maturitatea politică a lui Florin Cîțu”, a spus Ionuţ Moşteanu.

Astăzi, la ora 18:00, va avea loc o ședință de coaliție pentru declanșarea negocierilor.

„CÎȚU, FĂ-ȚI BAGAJELE! ROMÂNII NU TE MAI VOR!”

George Simion, copreședintele AUR afirmă că partidul nu s-a aliat cu USR-PLUS, ci cu românii. De asemenea, acesta mai precizează că, pentru Guvernul Cîțu a început numărătoarea inversă.

„Așa cum le-am promis românilor, premierul Cîțu cade. Numărătoarea inversă a acestei guvernări dezastruoase de la Palatul Victoria a început din momentul în care AUR a anunțat moțiunea de cenzură.

Vom face tot ce depinde de noi, vom trece peste orice bariere și vom acționa cu determinare pentru a le răspunde astfel românilor care ne cer de luni de zile să îi scăpăm de nenorocirea aceasta de premier care s-a înstăpânit la Palatul Victoria.

Cîțu, fă-ți bagajele! Românii nu te mai vor!”, a scris George Simion, astăzi, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Foto descriptiv

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441