Donaris 930 x 122

demitere florin cîțu

Liderul AUR: „Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”

După demiterea din funcție, miercuri, a ministrului Justiției, Stelian Ion, USR-PLUS a anunțat că va susține o moțiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu, în cazul în care acesta ”se va agăța de scaunul de la Palatul Victoria”.

Citiți și: Florin Cîțu a demisionat de la șefia PNL

Reamintim că, Stelian Ion este al doilea ministru USR-PLUS demis dintr-o funcție importantă. În luna aprilie a acestui an, Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății.

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt USR-PLUS a declarat joi, 2 septembrie, că în cazul în care Florin Cîțu refuză să plece din funcția de premier, USR-PLUS va depune moțiune.

„Am discutat cu toate partidele politice despre o eventuală moțiune de cenzură. USR PLUS are 80 de semnături și 80 de parlamentari care așa cum l-au pus pe premierul Cîţu și i-au dat șansa să arate că poate să conducă un guvern de coaliție îl vor da și jos.

Împreună cu AUR avem 122 de semnături, deci putem depune o moțiune de cenzură. Rămâne să discutăm despre text. Bineînțeles aș vrea să nu ajungem aici, dar asta depinde doar de maturitatea politică a lui Florin Cîțu”, a spus Ionuţ Moşteanu.

Astăzi, la ora 18:00, va avea loc o ședință de coaliție pentru declanșarea negocierilor.

„CÎȚU, FĂ-ȚI BAGAJELE! ROMÂNII NU TE MAI VOR!”

George Simion, copreședintele AUR afirmă că partidul nu s-a aliat cu USR-PLUS, ci cu românii. De asemenea, acesta mai precizează că, pentru Guvernul Cîțu a început numărătoarea inversă.

„Așa cum le-am promis românilor, premierul Cîțu cade. Numărătoarea inversă a acestei guvernări dezastruoase de la Palatul Victoria a început din momentul în care AUR a anunțat moțiunea de cenzură.

Vom face tot ce depinde de noi, vom trece peste orice bariere și vom acționa cu determinare pentru a le răspunde astfel românilor care ne cer de luni de zile să îi scăpăm de nenorocirea aceasta de premier care s-a înstăpânit la Palatul Victoria.

Cîțu, fă-ți bagajele! Românii nu te mai vor!”, a scris George Simion, astăzi, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3