930×122 CAPRA 5

apa canal

LOC DE MUNCĂ VACANT LA SOCIETATEA APĂ CANAL

Loc de muncă vacant la societatea Apă Canal. Societatea Apă Canal 2000 S.A. Pitești (situată pe bulevardul I.C. Brătianu, numărul 24A) organizează concurs pentru ocuparea unui post de femeie de serviciu în cadrul Serviciului Logistică.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Scopul postului constă în realizarea curățeniei şi participarea la lucrările de întreţinere la punctele de lucru ale societăţii.

Potrivit Apă Canal, cerinţele şi condiţiile de participare la concurs sunt următoarele: studii generale, apt fizic pentru manipularea maselor şi pentru lucru la înălţime, atenţie la detalii, corectitudine și adaptabilitate. Concursul se face pe bază de interviu.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

”Candidaţii vor depune cazierul judiciar în original, un curriculum vitae (CV) şi copii după cartea de identitate și certificatul/adeverinţa care atestă absolvirea învăţământului general, la ghişeul unic situat în municipiul Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A, până pe data de 3 august 2018, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 8-16.”, transmite sursa citată.

Pentru informaţii suplimentare, puteți contacta societatea la numărul de telefon 0248.217.399 (în zilele lucrătoare, între orele 8 și 16).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3