EcoMoto 930×122

pensie

Locul în care a 14-a pensie a fost aprobată!

Pensie mai multă pentru beneficiarii polonezi. Un proiect de lege privitor la un beneficiu anual suplimentar sub formă de cash destinat pensionarilor a fost aprobat de guvernul polonez, scrie Warsaw Voice.

Citiți și: Adio! Acest tip de pensie DISPARE!

a 14-a pensie în Polonia

Valoarea celei de-a 14-a pensii va fi egală cu valoarea celei mai scăzute pensii aflate în vigoare după indexarea din martie.

Polonia a introdus de curând cea de-a 13-a sumă lunară pentru toți seniorii. După această schimbare, autoritățile au promis că va urma rapid și a 14-a plată anuală, iar acest lucru s-a îndeplinit.

Citiți și: Oficial: Milioane de români, pensii mai mari! Data la care vor fi majorate
pensie

pensie

Aceasta va avea valoarea celei minime naționale pentru toți cei care sunt pensionați de drept (limita de vârstă) și va fi plătită anual, în luna aprilie. Mai mult, în Polonia este promisă chiar și a 15-a pensie.

„Sper ca va exista o a 14-a si, cu ajutorul lui Dumnezeu, o a 15-a mai tarziu, apoi vom reusi sa crestem toate pensiile semnificativ”, a mai declarat presedintele la Zyrardow.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Ioniță Bogdan spune:

    Cînd. Primește banii

  • Costel spune:

    La polonezi se poate, la noi nu deoarece ministrul muncii Marcel Budăi in care pensionarii și-au pus toată încrederea deoarece se prezintă ca fiind un mare specialist a ratat toate termenele de a prezenta așa zisa nouă lege a pensiilor. Mai nou s-a transformat în agentul electoral al lui Ciolacu . E rușinos să duci cu vorba pensionarii că vei scoate inechitătile și să nu reușești să scoți niciuna. Cât crezi că o să mai duci cu vorba pensionarii, chiar nu ai pic de rușine, cum poți să dormi știind că diferența la același număr de puncte pe contributivitate este de peste 2000 lei și să nu faci nimic.Au murit multi dintre colegii mei așteptand marea recalculare și scoaterea inechităților din sistemul de pensii, iar voi vă ascundeți neputință și așteptați alegerile din 2024.

  • Mihai spune:

    Nu Budăi este de vină ci cei care au scri PNRR-ul si au prevăzut ca pensiile să stagneze până în 2070, adică 50 de ani.
    Nu poate ei singur sa repare ce alții au stricat.
    Acest PNRR este un act făcut si asumat de cei așaziși de dreapta, si cu greu se va repara această porcărie de către UE.

  • Bucur Elena spune:

    IN POLONIA SE POATE FIINDCA MINISTRUL MUNCII NU ESTE MINCINOS SI NICI INCAPABIL CUM ESTE ministrul NOSTRU budai .Am scris in mod intentionat cu litera mica, asa cum este si creierul Liu budai.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90