New Profesional Consult 930 x 122

locuri de parcare

LOCURI DE PARCARE EXCLUSIV PENTRU PERSONALUL MEDICAL AL SPITALULUI JUDEȚEAN

40 de locuri din parcarea aflată în fața Spitalului Județean de Urgență din Pitești, parcare care aparține Primăriei, vor fi destinate, începând de astăzi, exclusiv personalului medical al unității sanitare.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Decizia vine ca urmare a faptului că parcarea interioară a spitalului a fost ocupată prin instalarea unui punct medical pentru triaj epidemiologic în contextul situației actuale cu privire la cazurile de coronavirus.

Hotărârea a fost luată în urma unei întâlniri care s-a desfășurat astăzi la fața locului, la care au participat președintele Consiliului Județean Argeș, doctorul Dan Manu, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, reprezentanți ai conducerii spitalului și, respectiv, ai aparatului tehnic al Primăriei Pitești.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90