NOR CURIER 930X122

vacanta

Lovitură pentru acești români! Mai primesc doar 100 de lei voucher de vacanță

Vești proaste pentru români! Ministerul Educației a emis un ordin prin care, în această vară, o parte din personalul din învățământ va primi o sumă limitată de bani pe voucherele de vacanță.

Citiți și: Vouchere cu sute de lei de persoană, active de azi

Românii care nu mai primesc banii pe voucherele de vacanță

Este vorba despre românii care sunt angajați cu normă redusă sau care au contract de muncă pe perioadă determinată. Aceștia nu vor primi pe card suma întreagă.

Aceeași măsură se va aplica și în cazul profesorilor care sunt angajați pentru o oră. Aceștia vor primi pe carduri doar suma de 100 de lei. Cazurile de acest gen sunt extrem de frecvente în învățământ.

Citiți și: Când intră elevii în vacanța de toamnă

Cei 1.450 de lei se vor acorda profesorilor care sunt angajați cu normă întreagă. Mai exact, un program de lucru de 12 luni și 8h/zi.

Voucher de vacanță

Voucher de vacanță

Situația devine din ce în ce mai complicată. Mai exact, angajații care au utilizat parțial sau total banii de pe vouchere, și al căror contract încetează dintr-un motiv sau altul, vor fi obligați să restituie angajatorului contravaloarea voucherelor de vacanță necuvenite utilizate.

La primirea voucherelor de vacanţă, personalul beneficiar semnează o declaraţie pe propria răspundere privind restituirea voucherelor de vacanţă rămase neutilizate la data încheierii perioadei de valabilitate a acestora şi/sau a sumelor necuvenite la data încetării contractului individual de muncă/raportului de serviciu.

La sfârşitul perioadei de valabilitate a suportului electronic pe care au fost alimentate voucherele de vacanţă sau la data încetării raporturilor de muncă, beneficiarul are obligaţia de a restitui angajatorului suportul electronic. Acesta, la rândul lui, va restitui suportul electronic unităţii emitente.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Își bat joc ,pur și simplu…ei care au pensii speciale…Rușine!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90