Donaris 930 x 122

interese

Lovitură pentru profesori! Vor fi obligați!

Lovitură pentru profesori! Vor fi obligați!

Citiți și: Salarii mai mari pentru profesori. Câți bani și când intră în conturi

Profesorii din învățământul preuniversitar vor fi obligați, începând de anul viitor, să depună anual declarații de interese.

Dascălii trebuie să precizeze toate activitățile pe care le desfășoară.

Citiți și: Profesorii vor fi pedepsiți aspru dacă fac aceste lucruri

Inclusiv meditațiile cu elevii, conform unui proiect de ordin al ministrului educației, aflat în transparență publică.

Noua lege a învățământului interzice profesorilor să mediteze copii din clasele la care predau.

Profesorii din România vor fi obligați să depună anual declarații de interese, în care să declare toate activitățile pe care le desfășoară, inclusiv meditațiile cu elevii.

Proiectul de ordin conține metodologia de completare a declarațiilor de interese care vor trebui depuse până la data de 31 decembrie a fiecărui an.

Lovitură pentru profesori! Vor fi obligați!

Nedepunerea declarațiilor de interese în termenele prevăzute de ordinul de ministru, precum și nedeclararea activităților de pregătire cu elevii, constituie abatere disciplinară, pentru care sancțiunile pot merge până la desfacerea contractului de muncă.

Măsura urmărește să asigure transparența și integritatea în sistemul educațional.

Prin obligarea profesorilor să declare toate activitățile pe care le desfășoară, inclusiv meditațiile cu elevii, ordinul de ministru urmărește să prevină conflictele de interese și să asigure o educație echitabilă pentru toți elevii.

Detalii, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3