New Profesional Consult 930 x 122

flagrant delict

LUAT CA DIN OALĂ! HOȚ GHINIONIST ÎN GĂVANA

Luat ca din oală! Hoț ghinionist în Găvana. Un piteștean în vârstă de 24 de ani a fost prins de polițiști în timp ce încerca să intre prin efracție în sediul unei firme de IT din cartierul piteștean Găvana.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Incidentul a avut loc într-o noapte din luna noiembrie a anului 2018. Tânărul a încercat să intre în sediul societății prin acoperișul clădirii, însă, spre ghinionul lui, a fost văzut de un cetățean, care a sunat la 112.

Veniți la fața locului, polițiștii de la Secția 2 l-au prins în flagrant delict în podul clădirii, înainte să fi apucat să fure ceva.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Piteșteanului i-a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat. Dosarul a ajuns ulterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, ne-a informat astăzi Biroul de presă al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90