930 x122 grota rece

lucrari

LUCRĂRI LA TEMELIA UNEI ŞCOLI DIN PITEŞTI

Până decid autorităţile dacă şi în ce condiţii va începe noul an şcolar, la unele unităţi de învăţământ din municipiu sunt în derulare proiecte de modernizare. Un astfel de exemplu este la Şcoala „Ion Pillat” (fosta Şcoală Nr. 3), acolo unde muncitorii trag tare pentru consolidarea temeliei şi refacerea trotuarului din jurul corpului principal. În paralel, se lucrează şi la consolidarea unui zid din spatele şcolii, despre care lucrătorii spun că are rolul unui dig de susţinere.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Directoarea şcolii „Ion Pillat”, Ioana Popescu, speră ca lucrările să fie gata până în toamnă. Nu ne-a oferit însă o dată exactă, având experienţa din trecut cu lucrările la sala de sport care au întârziat din pricina firmei care a câştigat licitaţia şi ulterior a declarat că nu mai are resurse să finalizeze investiţia. Ulterior, a venit o altă firmă şi a terminat sala.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3