930×122 CAPRA 5

crima

„M-a întrebat ce face concubina mea. Eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia?”

„M-a întrebat ce face concubina mea. Eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia?”

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

O glumă morbidă făcută de 8 martie a pus autoritățile pe jar.

Un bărbat i-a spus vecinului că și-a omorât soția, după ce s-a săturat ca acesta să tot întrebe de ea. Extrem de speriat, omul a sunat imediat la 112 și a anunțat ”crima”, notează Monitorul de Botoșani.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță, însă salvatorii au descoperit că nu este vorba despre nicio crimă. Femeia era în viață, iar partenerul acesteia a recunoscut că totul a fost o glumă.

Incidentul a avut loc în comuna Bălușeni din județul Botoșani.

„El m-a sunat și m-a întrebat ce face Niculina, concubina mea. Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”, a declarat amuzat „criminalul” de 42 de ani pentru sursa citată.

„Eu l-am întrebat: sigur ai omorât-o? El a început chiar să plângă. Da, am omorât-o. Atunci ce să fac, am sunat la 112 și am anunțat crima. Doar nu sunt beat, vă spun drept”, a spus vecinul care a sunat la numărul unic de urgență.

„Când au venit toți eu am zis: Niculina, uite că a venit poliția, că te-am omorât. Eu le-am spus și la polițiști și la salvare. Cine i-a chemat, ăla să plătească”, a concluzionat bărbatul de la care a pornit totul.

Polițiștii au luat-o pe femeie la secție pentru a-i lua o declarație și pentru a stabili cu exactitate dacă a fost sau nu victima unei agresiuni.

Imagini video cu cei doi bărbați, AICI.

Sursă foto: Monitorul de Botoșani

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3