New Profesional Consult 930 x 122

maica domnului

Maica Domnului i-a cerut în vis să ridice o troiță după ce a fost în moarte clinică

Argeșeanul Daniel Grigore (foto), din comuna Călinești, este convins că numai credința în Dumnezeu și ajutorul divin l-au menținut în viață, mai ales atunci când medicii nu îi mai dădeau nicio șansă. Drept mulțumire pentru minunile care au avut loc în viața sa, acesta a construit o troiță în localitatea unde locuiește.

Citiți și: Unde se duc banii strânși de pe urma icoanei „Paramythia”

Bărbatul ne-a contactat la redacție pentru a ne spune povestea sa!

Citiți și: TROIŢĂ DIN ARGEȘ, EXECUTATĂ SILIT DE BANCĂ

Maica Domnului ar fi fost cea care i-a apărut, în vis, patru nopţi, și i-ar fi cerut să-i facă loc de închinăciune.

A FOST ÎN MOARTE CLINICĂ TIMP DE 12 ORE

Drama lui a început în urmă cu șase ani atunci când a suferit o hemoragie internă, iar ulterior a fost în moarte clinică timp de 12 ore. Cu ajutor divin, susține bărbatul, s-a trezit și a reușit să scape din ghearele morții – „A fost o minune!”

La jumătate de an după tragicul eveniment, o altă minune avea să i se întâmple. Pe 10 mai 2016, la Spitalul Fundeni, după mult timp de așteptare, Daniel Grigore avea să facă transplantul de ficat de care avea nevoie pentru a trăi.

Nimeni nu mai îmi dădea nicio șansă. Fusesem scos de pe lista de transplant. Murise cineva cu o lună de zile înainte, cu același diagnostic ca și mine. Sufeream de tromboza venei porte. Eu mai aveam două săptămâni de trăit, atât mi-au spus doctorii că mai am.

Eu ziua transplantului mi-am prezis-o. Pe 9 mai a fost ziua fetelor mele gemene. Am zis că o să le fac ziua, iar pe 10 mi-am zis că o să fac transplantul. Soția nu mă credea. Un medic de la Chișinău, Vlad Brașoveanu, știa cel mai bine situația mea. Știa că m-au scos de pe listă și știa că am și copii acasă, iar atunci când a venit acest ficat, pe grupa mea, m-a chemat pe mine la transplant. În timpul operației mele s-au făcut minuni!”

În perioada grea prin care a trecut, bărbatul susține că Maica Domnului a fost cea care l-a vegheat pe patul de spital.

Cât am fost la terapie intensivă am avut la mine un patrafir de la preotul nostru Cosmin. Venea seara soția și mi-l punea pe piept, dormeam cu el pe piept. Timp de patru nopți, de la 10 seara până la 4 dimineața venea chipul Maicii Domnului și stătea deasupra mea la aparate și mă veghea.”, povestește bărbatul.

MAICA DOMNULUI I-A APĂRUT DE PATRU ORI ÎN VIS

La o lună de la transplant, argeșeanului i-a apărut pentru prima oară în vis Maica Domnului care i-a spus că trebuie să ridice o troiță.

Mi-a spus că trebuie să ridic o construcție, o troiță, în cutare loc. Eu n-am avut posibilitatea s-o fac după transplant. După un an de zile iar a venit Maica Domnului în vis și mi-a spus de ce nu fac ceea ce m-a rugat să fac. De patru ori mi-a venit în vis. Și ultimele două dăți mă certa că de ce nu o fac.

Într-un final am reușit să o ridic. Am ridicat troița în cinstea Maicii Domnului, în cinstea a ceea ce a făcut pentru mine, dar și în cinstea donatorului meu. Aș vrea să aflu foarte mult de la cine am primit ficatul, cine mi-a salvat viața. Vreau să leg numele troiței și de numele donatorului. Cred că va fi făcătoare de minuni. Eu știu cel mai bine ce înseamnă, Dumnezeu există cu adevărat!

SFINȚIREA TROIȚEI, PE 7 IANUARIE

Troița, ridicată în comuna Călinești din județul Argeș, vis a vis de parohia Turculești va fi sfințită pe 7 ianuarie, de Ziua Sfântului Ioan Botezătorul, de la ora 11.00. Slujba de sfințire va fi oficiată de un sobor de preoți. Ctitorul principal al acestui simbol al credinţei îi așteptă cu brațele deschise pe credincioșii care vor să participe la slujbă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Alex spune:

    Mai bine-i facea statuie celui ce a donat organul. Daca prietenul imaginar a facut minuni si a ucis pe cineva doar pentru a trai altcineva… nu merita nimic.

  • Lal spune:

    Ca să facă statuie cuiva inseamna idolatrizare…ca să facă loc de inchinaciune unde te rogi pt toată lumea , vie, moartă, e mai important…omul a sfințit.o si vrea sa pomenească acolo donatorul , posibil prin slujbe de pomenire…frumos! Asta va ajuta sufletul mortului acolo…prieten imaginar? In viata asta il vei întâlni si tu pe prietenul imaginar si iti vei retrage cuvintele pt ca nu asa functioneaza ” faptele” prietenului imaginar.Pe lumea cealalta, cum se spune, vei întâlni sigur ” prietenul omaginar”-_-

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3