Kaia 930 x 120

Apă Canal 2000 S.A

Mâine, 10 ore fără apă! Faceți-vă rezerve!

Mâine, 10 ore fără apă! Faceți-vă rezerve!

Citiți și: Se oprește apa, mâine, în zone din Pitești și Bradu

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în oraşul Costeşti, în ziua de marţi 02.07.2024, între orele 8 – 18.

Vor fi afectaţi utilizatorii din satul Podu Broşteni.

Citiți și: Argeș: Furt masiv de apă! Sancțiuni nemiloase

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrării de racordare a conductei nou executate în Podu Broşteni la reţeaua de apă existentă în cadrul proiectului „Relocare, protejare reţele de alimentare cu apă aferente investiţiei Proiectare şi execuţie Drum Expres Craiova – Piteşti, Tronson 4 – tronson Podu Broşteni“.

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, transmite societatea.

Mâine, 10 ore fără apă! Faceți-vă rezerve!

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți contacta Apă Canal 2000 SA la:

-Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile:

-„Lucrări programate‟ sau

-„Avarii‟.

Kaia 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3