New Profesional Consult 930 x 122

dani mocanu

MANELISTUL DANI MOCANU RISCĂ DOSAR PENAL PENTRU RĂNILE LEULUI FOLOSIT ÎNTR-UN VIDEOCLIP

Indignare în rândul opiniei publice după ce cântărețul de manele Dani Mocanu a lansat un videoclip în care apare un leu plin de răni.

Citiți și: Revenire cu peripeții pentru Dani Mocanu: Mascații intră în scenă la primul concert

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele:

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat.

Citiți și: Dani Mocanu: “Am fost invitat de Elon Musk la Bran să cânt”

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Verificările efectuate de poliţişti până în prezent, au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare”, precizează IPJ Argeș.

Într-un video postat pe YouTube, Dani Mocanu le-a spus celor care-l acuză de cruzime că animalul este tratat „ca un bebeluş”, că are „tot ce şi-ar putea dori vreodată un animal” și că ar fi avut parte inclusiv de „machiaj profesional”, pentru a arăta cât mai fioros.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Andrei spune:

    Păcat .,. de bietul leu.

  • Ion ion spune:

    Poate terminam dracului o data cu dementul asta
    Cam asta e nivelul din romania cocalari. D aia o sa iasa mereu psd ul

  • Nicu Balan spune:

    Bietul tigan, dosare peste dosare. Asa e cand
    te dai leu si ragi mult si prost prin cantecele si
    retele. Nu-l vad bine pe acest personaj.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90