930 x122 grota rece

mario paun

Mario Păun dezvăluie strategiile pentru alegerea locației ideale a casei de vis a familiei

Exclusiv: Mario Păun dezvăluie strategiile pentru alegerea locației ideale a casei de vis a familiei

Citiți și: Cum ne putem proteja de inflație?

Piața imobiliară este într-o continuă schimbare, dar un adevăr rămâne constant.

Pentru familiile cu copii, locația casei este un factor decisiv.

Citiți și: Începe războiul pe Trivale? Dezvăluirile lui Păun despre proiectul care încinge spiritele

În timp ce studiile au demonstrat că prețul materialelor de construcție rămâne relativ uniform pe întreg teritoriul, alegerea locului perfect pentru a ridica un cămin presupune mult mai mult decât costurile materiale – mai ales când sunt implicați cei mici.

Pentru a oferi perspective despre alegerea locației ideale pentru casa de familie, ePitești a luat legătura cu Mario Păun, investitor de succes în Argeș și nu numai.

Cu o carieră în investiții imobiliare și o bază academică impresionantă, Mario Păun aduce la masa discuțiilor nu doar experiența practică, ci și cunoștințe teoretice consolidate prin absolvirea unui MBA – Master of Business Administration, în America de Nord.

,,Copiii au o capacitate de deplasare limitată, iar acesta este un aspect crucial atunci când se alege locul de reședință.

O casă situată la periferia orașului sau într-o zonă rurală poate oferi mai mult spațiu și poate fi mai accesibilă din punct de vedere financiar, dar poate, de asemenea, să creeze dificultăți semnificative copiilor în a ajunge la școală și la diferite activități extracurriculare sau evenimente.

Pentru părinți, acest lucru se poate traduce în ore suplimentare petrecute transportându-i pe cei mici în diverse locații, ceea ce poate influența atât bugetul familial, cât și timpul comun petrecut acasă.„, spune Mario Păun pentru ePitești.ro.

Pe lângă facilitățile educaționale, accesul la parcuri, zone de joacă și alte facilități comunitare sunt esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor.

Vecinătățile care oferă aceste resurse nu numai că îmbunătățesc calitatea vieții.

Ele pot contribui, de asemenea, și la menținerea sau creșterea valorii imobiliare pe termen lung.

Având în vedere aceste puncte, este imperativ ca familiile să cântărească cu atenție avantajele și dezavantajele diferitelor locații.

Fie că optează pentru vibranta viață urbană sau pentru liniștea suburbiei, oamenii trebuie să ia în considerare mai multe aspecte:

– că infrastructura și serviciile locale corespund nevoilor lor specifice

– că viitorul lor cămin va putea susține un stil de viață echilibrat și împlinit.

Așadar, alegerea locației pentru noua casă a familiei trebuie să fie una informată și bine gândită.

Costul materialelor de construcție poate fi constant.

Însă adevărata valoare și confortul unei case sunt profund influențate de locație, în special atunci când este implicată educația și bunăstarea copiilor, mai adaugă investitorul.

Foto: descriptiv

Mario Păun dezvăluie strategiile pentru alegerea locației ideale a casei de vis a familiei

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3