Donaris 930 x 122

delapidare

Mascații au descins la o Primărie din Argeș!

Mascații au descins la o Primărie din Argeș!

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Percheziții în Argeș!

Mascații au percheziționat locuințele a nouă persoane din Argeș, bănuite de infracțiuni de delapidare și complicitate la infracțiunea de delapidare.

Citiți și: Breaking: Percheziții! Infractori „mondiali” luați pe sus de mascați

Conform surselor ePitești, este vorba despre angajați ai primăriei din comuna Cocu.

,,În dimineața zilei de 08 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalitaţii Economice Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Argeș, în vederea administrării de probatoriu într-un dosar penal referitor la săvârșirea infracțiunilor de delapidare și complicitate la infracțiunea de delapidare.

Mascații au descins la o Primărie din Argeș!

Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că, în perioada iulie 2019-decembrie 2020, reprezentantul unei unități administrativ-teritoriale din județul Argeș ar fi aprobat plata unor facturi fiscale, emise de două societăți comerciale din Pitești, facturi ce consemnau servicii de consultanță, care, în realitate, nu au avut loc.

Prejudiciul calculat adus bugetului local este de aproximativ 100.000 lei.

4 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise în cauză.

Activitățile de percheziție au beneficiat de sprijinul polițiștilor criminaliști.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Marinescu Mariana spune:

    primaria!? care

  • Ștefan spune:

    Sunt curios cât costă toate operațiunile de ascultare-interceptare, descinderi, urmăriri. Dacă frauda este 100.000 probabil că idioții care îi anchetează cheltuiesc de 10 mai mult. Să zicem că inculpații își recunosc faptele și dau cei 100.000 lei înapoi. La acest prejudiciu primesc 2-3 ani cu suspendare. Cu milionul cheltuiți de genialii anchetatori ce se întâmplă? Îl mai recuperează cineva? Bineînțeles că nu. Adunătură de idioți.

  • Dora spune:

    Atunci sa i lăsăm sa fure ca n codru, fără frica și fără număr…

  • Gicu spune:

    Nu costa nimic. Ei sunt deja platiti, ca angajații ai statului. Ce fac pentru salarii?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90