EcoMoto 930×122

droguri

Mascații au făcut prăpăd! Așa ceva nu s-a văzut în Argeș!

Mascații au făcut prăpăd! Așa ceva nu s-a văzut în Argeș!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Azi noaptea, polițiștii județului au ,,măturat” pur și simplu județul.

În urma acțiunilor pentru siguranță și ordine publică, autoritățile au făcut razie prin județ și au depistat mai mulți tineri care dețineau sau consumaseră substanțe cu efect psihoactiv.

Citiți și: Orice viață contează! Cum au salvat polițiștii o barză rănită

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

,,Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au depistat, în trafic, pe raza municipiului Câmpulung, un tânăr de 19 ani, din Lerești, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul Drug Test, a ieșit pozitiv.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal, fiind dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere, iar verificările continuă.

Conducea sub efectul substanțelor psihoactive

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat, în trafic, pe raza municipiului Curtea de Argeș, un tânăr de 21 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul Drug Test, a ieșit pozitiv.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal, fiind dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere, iar verificările continuă.

Minor cu droguri ,,la purtător”,  anchetat de D.I.I.C.O.T.

În noaptea de 01 spre 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, au depistat, în trafic, un autoturism pentru transport persoane, în care se aflau doi tineri, de 17, respectiv 23 de ani, ambii din Pitești, iar la controlul vehiculului, în buzunarul unuia dintre scaune, au fost găsite două plicuri din material plastic, transparente, ce conțineau substanțe susceptibile a fi din categoria substanțelor cu efect psihoactiv, interzise la deținere.

În cauză, au fost sesizați reprezentanții Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, care au preluat cercetările și i-au condus pe cei doi la audieri.

În urma probatoriului administrat de polițiștii antidrog, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus măsura reținerii față de tânărul de 17 ani, pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 16 din Legea 192/2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de acte normative în vigoare.

Suspect de trafic de droguri

De asemenea, în urma activităților desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, a fost identificat și un bărbat de 34 de ani, bănuit că i-ar fi comercializat, ilegal, minorului substanțele cu efect psihoactiv.

Mascații au făcut prăpăd! Așa ceva nu s-a văzut în Argeș!

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus măsura reținerii și față de acesta.

Razie prin cluburile din Argeș

În cursul nopții trecute, a fost organizată și desfășurată o acțiune de amploare, cu forțe mărite, pe raza municipiului Pitești și localității Budeasa, pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, dar și a consumului și deținerii de substanțe interzise.

Au acționat în sistem integrat polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, rutieră, ordine publică, economic, arme, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale dar și alte structuri, cum ar fi Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, și jandarmi argeșeni.

Au fost verificate cluburile din zona centrală a municipiului Pitești și localitatea Budeasa.

În cadrul acțiunilor, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, împreună cu polițiștii de combatere a criminalității organizate, au depistat două tinere, de 25 de ani, din Pitești, respectiv 22 de ani, din Rătești, asupra cărora a fost găsită o țigaretă confecționată artizanal, arsă parțial, susceptibilă de a conține substanțe cu efect halucinogen.

Cele două au fost conduse la sediul poliției, urmând ca cercetările să fie continuate de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 4 din Legea 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Se droga în centrul Piteștiului

De asemenea, jandarmii argeșeni au depistat, în zona centrală a municipiului Pitești, o persoană de sex masculin, asupra căreia, în urma controlului, a fost găsită o folie, din material plastic, care conținea o substanță pulverulentă, de culoare albă și  un telefon mobil, pe ecranul căruia era mărunțită o substanță albă, pulverulentă.

În cauză, au fost sesizați reprezentanții Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, fiind întocmit dosar penal, conform art. 4 din Legea 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.”, transmit autoritățile.

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Edy spune:

    Da, clar au făcut „prăpăd” dar chiar acum in Trivale sunt niste animale, că tineri nu le poți zice dupa sunetele scoase, care se manifestă ca niște drogați. După zeci de ani de indiferența și lipsa de educație nu se face curat cu mascații într-o noapte. După evenimentele degeneraților din America și acum din Franța vor urma și alte țări din Europa în care „demorația” LGBT primează și nu ai voie sa le zici ceva tinerilor că imediat ești acuzat de violența, abuz, bullying …
    Ei nu sunt pedepsiți că sărăcuții sunt minori, minorii de azi sunt infractorii de mâine.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3