EcoMoto 930×122

perchezitii

Mascații au greșit adresa unor traficanți și au intrat peste doi bătrâni. Unul a leșinat de frică

În timpul perchezițiilor, mascații au greșit adresa unor traficanți și au intrat în apartamentul unor bătrâni.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

La vederea mascaților, femeia a leșinat de frică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Întâmplarea a avut loc în Satu Mare.

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

Fiica celor doi a precizat că mascații au forțat ușa și că s-a adresat deja unui avocat pentru a sancționa autoritățile, notează Antena 3.

„Gafă…. Care putea să sfârșească tragic, mama în prag de infarct, inconștientă, tata post AVC imobilizat… Competența și umanitatea au lipsit cu desăvârșire…. Căci în această ignoranță fatidică nu găsesc alte cuvinte ca să descrie tabloul complet al erorii”…., a spus fiica celor doi vârstnici, pe pagina sa de Facebook, potrivit sursei citate.

Jandarmeria a reacționat și a declarat că prima data mascații au bătut la ușă și nu li s-a deschis. Atunci aceștia au forțat ușa, nu au spart-o cu berbecele. Atunci femeia a leșinat. Mascații au fost cei care au sunat la 112 și au cerut ajutor medical.

Traficatul de droguri care era căutat locuia cu un etaj mai jos.

Foto: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90