New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Mascații au luat cu asalt Colegiul „Brătianu” din Pitești

Mascații au luat cu asalt Colegiul „Brătianu” din Pitești

Citiți și: Tragedie fără margini! A murit electrocutat, în podul unei case

Meseria de polițist este una plină de provocări și responsabilități, fiind în același timp riscantă.

Aceasta necesită o inclinație naturală spre serviciul public și o vocație autentică, care trebuie descoperită și cultivată pe parcurs.

Citiți și: Doar la noi se poate așa ceva! Gestul de neimaginat făcut de un bărbat îl poate băga la închisoare

Datorită acestor aspecte, profesia de polițist este considerată nobilă și esențială pentru funcționarea societății.

Recent, elevii din clasele a XI-a și a XII-a de la Colegiul Național I.C. Brătianu din Pitești au avut oportunitatea să afle mai multe despre cum pot deveni polițiști.

În cadrul unei prezentări organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, tinerilor le-au fost descrise uniforma, rolul polițiștilor în societate, precum și tehnica și echipamentele utilizate de diferite structuri ale poliției.

Reprezentanți ai structurilor de prevenire, criminalistică, investigații criminale, și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au împărtășit din experiențele lor, oferind o perspectivă reală asupra provocărilor și satisfacțiilor profesiei.

În continuare, polițiștii din Argeș se dedică promovării profesiei în rândul tinerilor, subliniind importanța și specificul misiunilor polițienești.

Pentru cei care sunt interesați de o carieră în poliție, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș organizează sesiuni de recrutare în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024. Detaliile despre oferta educațională, condițiile de recrutare și documentele necesare pot fi consultate pe site-ul oficial aici.

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru tinerii care doresc să servească și să protejeze comunitatea.

Mascații au luat cu asalt Colegiul „Brătianu” din Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90