930×122 CAPRA 5

acțiune poliție

Mascații și polițiștii rutieri au luat cu asalt ieșirea din Pitești

Mascații și polițiștii rutieri au luat cu asalt ieșirea din Pitești

Citiți și: Argeș: E haos pe șosele!

Astăzi, de la ora 10.00, jurnaliștii din Argeș au fost invitați să participe la o acțiune de verificare a legalității transportului rutier de persoane și de marfă, desfășurată de polițiștii rutieri argeșeni.

 

Citiți și: ,,E jale” mare printre șoferi! Polițiștii și mascații le-au făcut o surpriză!

Autoritățile vor avea în vedere prevenirea migrației ilegale, precum și aducerea la cunoștință a noilor modificări privind modul de pedepsire a infracțiunilor rutiere.

 

Mascații și polițiștii rutieri au luat cu asalt ieșirea din Pitești

Reprezentanții mass-media din Argeș au fost așteptați începând cu ora 10:00, pe DN 7, zona Hanului Valea Ursului, pe raza localității Bascov.

 

În zonă s-a făcut o adevărată razie, fiind prezenți la verificări reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Imigrări, polițiști de criminalitate organizată, luptători ai serviciului pentru acțiuni speciale Argeș, o echipă canină și reprezentanți ai Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

 

Oamenii legii au reamintit participanților la trafic faptul că noua legislație rutieră prevede că, în situația în care sunt găsiți vinovați, conducătorii auto care au produs evenimente soldate cu decesul unor persoane nu vor mai fi condamnați cu suspendare dacă aceștia se aflau sub efectul alcoolului, al substanțelor psihoactive sau fără drept de conducere.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90