New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Argeș: E haos pe șosele!

Argeș: E haos pe șosele!

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Polițiștii rutieri continuă acțiunile de verificare pe drumurile din județ.

Doar în ultimele 24 de ore, agenții au aplicat 367 de amenzi, au reținut 17 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Spre exemplu, doi conducători auto s-au transformat rapid în pietoni după ce au apăsat pedala de accelerație mult peste limita permisă.

Norocoșii sunt doi bărbați în vârstă de 33, respectiv 48 de ani. Aceștia au fost trași pe dreapta de polițiști, pe D.N. 65 B, după ce au fost înregistrați de radar cu viteze de 127 -128 km/h. Adică cu 57 – 58 mai mult decât limita legală pe tronsonul respectiv de drum.

Ambii bărbați s-au ales cu o amendă usturătoare, dar și cu permisul suspendat pentru 90 de zile.

Argeș: E haos pe șosele!

Și un tânăr de 22 de ani a fost prins ”călcând pe bec”. Polițiștii l-au surprins în timp ce conducea agresiv pe raza orașului Mioveni.

„În timpul deplasării pe str. I.C. Brătianu, tânărul a adoptat un comportament agresiv, prin derapaje controlate.

Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 660 de lei.

Și permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, transmite IPJ Argeș.

Un alt puști, în vârstă de 18 ani, a rămas fără permis după ce nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

„În ziua de 07 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un tânăr de 18 ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, și nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 660 de lei. De asemenea, permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile”, mai transmite sursa citată.

Foto descriptiv: arhivă

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90