EcoMoto 930×122

Arges

MAȘINĂ „SUSPECTĂ” ÎN FAȚĂ LA PARCHETUL DIN PITEȘTI

„Procuratura şi justiţia de partea hoţilor”, aşa scrie pe un autoturism Ford abandonat de mai multă vreme de proprietar în faţa sediului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, de pe bulevardul Eroilor din Piteşti. Mesajul de indignare se află pe laterala dreaptă a autoturismului, iar pe capotă stă scris „Maşină furată”.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Proprietarul și-a lăsat autoturismul (care are roțile dezumflate) în fața Parchetului în semn de protest faţă de modul, pe care acesta îl consideră suspect și incorect, în care autorităţile judiciare au acționat pentru rezolvarea unui caz de furt auto.

Primăria poate ridica de pe domeniul public un astfel de autovehicul doar după ce identifică proprietarul și autoturismul este încadrat în categoria „maşini abandonate”.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90