930 x122 grota rece

auto

MĂSURĂ DE ULTIMĂ ORĂ LA PERMISE AUTO

Măsură de ultimă oră la Permise Auto. Proba practică de vineri, 6 aprilie 2018, pentru obținerea permisului auto va fi reprogramată.

Citiți și: Argeș! Un nou Serviciu de Înmatriculări și Permise Auto!

Informația o furnizează Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Argeș.

Măsura a fost luată pentru că, recent, Vinerea Mare a fost declarată zi de sărbătoare legală, nelucrătoare (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Argeș. Un BMW a luat foc!

“Având în vedere că ziua de 6 aprilie a fost declarată zi liberă, anunțăm că persoanele care au fost programate să susțină proba practică sunt așteptate zilnic, de luni până joi, la sediul SPCRPCIV Argeș (sala de examen) pentru reprogramare.

Cetățenii care au rezervare pentru reînnoirea permisului de conducere pentru aceeași dată sunt așteptați la ghișeul de preschimbări în oricare altă zi lucrătoare, între orele 13 și 15.”, informează Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90