Donaris 930 x 122

marcel ciolacu

Măsură dură privind voucherele de vacanță! Anunțul a fost făcut

Măsură dură privind voucherele de vacanță! Anunțul a fost făcut

Citiți și: Argeș. Vizită fulger de la cel mai înalt nivel!

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că până la sfârșitul lunii va finaliza întreaga procedură pentru implementarea unui pachet de reforme menite să echilibreze bugetul României, notează antena3.ro.

Iată postarea integrală de pe pagina de socializare a premierului:

Citiți și: Concedieri masive! Mii de angajați își vor pierde locul de muncă!

,,Pachetul de reforme pentru echilibrarea bugetară va duce la creșterea salariilor celor care muncesc din greu.

Nu pot fi însă de acord ca bugetarii cu salarii mari să continue să primească vouchere de vacanță și tot felul de facilități, la fel ca cei cu venituri mici și medii.

Măsură dură privind voucherele de vacanță! Anunțul a fost făcut

Până la finalul lunii finalizăm întreaga procedură, inclusiv angajarea răspunderii în Parlament, pentru a aplica măsurile de care România are nevoie, pe trei paliere: combaterea evaziunii, reducerea cheltuielilor statului și asigurarea echității fiscale.

Cei cu venituri mici trebuie protejați, iar profitul excesiv, viciul și luxul trebuie supraimpozitate”, transmite premierul.

Sursă foto: Descriptiv/ punctul.ro

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache