Donaris 930 x 122

alegeri

Măsuri speciale în județ! Peste 1.300 de forțe de ordine, în teren

Măsuri speciale în județ! Peste 1.300 de forțe de ordine, în teren

Citiți și: Tragedie fără margini! A murit electrocutat, în podul unei case

Angajații structurilor MAI din Argeș sunt pregătiți pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică mâine, 9 iunie.

„Măsurile luate urmăresc buna derulare a procesului electoral, efectivele din teren fiind pregătite să intervină prompt, conform competențelor legale.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu fetița de 9 ani dispărută după ce a fost lăsată de mamă lângă o căruță

Atât pentru a preveni orice abatere de la normele legale în vigoare, cât și pentru a soluționa cu celeritate eventualele sesizări ale cetățenilor.

Duminică, 9 iunie 2024, peste 1.300 de angajați ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, poliţişti, jandarmi, pompieri din județul Argeș vor fi mobilizați pentru a menține ordinea și siguranța publică și pentru a asigura măsurile de protecție a secțiilor de vot.

Totodată, vor fi pregătite echipe pentru intervenția rapidă și cercetarea incidentelor electorale.

Suplimentar, vor fi instituite dispozitive de ordine publică pentru prevenirea unor evenimente negative pe fondul aglomerărilor de persoane.

De asemenea, se va organiza o acțiune pentru verificarea modului de realizare a transportului de persoane.

Măsuri speciale în județ! Peste 1.300 de forțe de ordine, în teren

Toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne desfășoară activități, în sistem integrat, pentru a asigura exercitarea dreptului la vot în condiții de siguranță și pentru a verifica și sancționa cu celeritate orice semnalare de incident sau încălcare a normelor legale, cu respectarea principiilor care guvernează conduita profesională:

-legalitate,

-echidistanță,

-imparțialitate,

-disponibilitate și cu prioritatea interesului public.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3