Donaris 930 x 122

handbal

Meci de senzație la Pitești Arena! România, victorie categorică

Meci de senzație la Pitești Arena! România, victorie categorică

Citiți și: Ministrul Rafila este acum în Pitești! Ce se întâmplă la această oră

În urmă cu puțin timp, pe Pitești Arena, naționala României de handbal a învins Portugalia cu scorul de 35 – 20, într-o partidă ce a contat pentru barajul de calificare pentru Mondialul de handbal din acest an, găzduit de Danemarca, Norvegia și Suedia (29 noiembrie – 17 decembrie).

Mii de persoane au luat parte la meci, toate cele 4.000 de bilete care au fost puse în vânzare online epuizându-se în câteva ore.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

Returul barajului România – Portugalia se va disputa pe 12 aprilie, la Paredes.

Precizăm că edilul Cristian Gentea a semnat un protocol de colaborare între Primăria Municipiului Pitești și Federația Română de Handbal.

Pe de altă parte, reamintim că Pitești Arena are o capacitate de 4.900 de locuri, iar sala este omologată pentru handbal, baschet și volei, dar va putea găzdui și evenimente sportive de tenis de masă, judo, karate, lupte, box sau gimnastică.

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • geo spune:

    pai daca sala are 4900 de locuri si au fost 4000 de persoane,de ce nu sau mai dat niste bilete in plus,la oameni,au ramas 900 de locuri,mai intrau macar 400 – 500 de oameni

  • Ego spune:

    Sper ca și pentru alte sporturi: lupte, karate, judo.
    Copii se antrenează si au concursuri în condiții mizere!
    Dar ce ma bag eu … importante sunt băile în mulțime
    Aaaaa, și alegătorii

  • Cristian Stancu spune:

    Pe când si echipe de handbal feminina si masculina la Pitești.Investete ,dle primar ,în ceea ce merge la publicul spectator..termina cu ciurucurile de la fotbal.Sa se reconstruiasca ,totul,in liga2,inclusiv managementul.Dar,revenim la Pitești Arena,sala sa fie a pitestenilor,nu sa vina Rapid,CSM,etc,în voiaj de plăcere ..

  • Sorin spune:

    Vedeti ce ar inseamna sa avem un aeroprt la Pitesti turism normal nu avem dar macar turism de afaceri sau sportiv competii internationale avem noua arena noua piscina vine si stadionul etc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90