NOR CURIER 930X122

anca alexandrescu

MEDIC DE LA SPITALUL JUDEȚEAN, LA ÎNCHISOARE

Medic de la Spitalul Județean, la închisoare. Anca Alexandrescu, medic la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Pitești, a fost încarcerată la Penitenciarul Mioveni. Cu ani în urmă, Alexandrescu a condus Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Femeia s-a prezentat singură în această seară la sediul Poliției, pentru demararea procedurilor de încarcerare. A fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare.

ancaalexandrescu

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

”În această seară, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești cu privire la o femeie de 48 de ani din Pitești, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune. Femeia a fost încarcerată”, transmite Poliția Argeș.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3