New Profesional Consult 930 x 122

act sexual cu un minor

Medic pediatru, cercetat pentru act sexual cu un minor

Medic pediatru, cercetat pentru act sexual cu un minor

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Un medic pediatru din Timișoara care a fost surprins în autoturism, când se pregătea să întrețină raporturi sexuale cu un adolescent, s-a ales cu dosar penal pentru tentativă la act sexual cu un minor, transmite realitatea.net.

Cazul a fost descoperit întâmplător de către polițiști, în timpul unei razii. Oamenii legii au verificat mașina, iar în interior au dat peste un bărbat și un adolescent de 16 ani care avea șlițul desfăcut.

Citiți și: Scandal monstru! Un minor olimpic a înjunghiat un polițist!

Inițial, medicul a fost sancționat cu 1000 lei, iar minorul a primit un avertisment.

„În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezența acestora în acel loc fiind nejustificată”.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90