930 x122 grota rece

politia

MEGA-DOSAR ÎN ARGEȘ. REȚEA MASIVĂ DE SAMSARI

Mega-dosar în Argeș. Rețea masivă de samsari. Un dosar greu instrumentat de Fisc stă să „explodeze”, pe fir intrând şi poliţiştii de la infracţionalitate economică.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Surse credibile ne-au informat că în lucru se află un dosar care vizează sute de samsari de maşini care au făcut operaţiuni multiple şi care au încercat să păcălească statul prin rambursări ilegale de TVA. Prejudiciul total adus statului s-ar ridica la milioane de euro.

Potrivit surselor noastre, anchetatorii ar fi stabilit că, în ultimele luni, pe numele unei singure persoane ar fi fost vândute din Germania şi câte 1.000 de maşini (!), maşini care ulterior ar fi fost revândute în Argeş la mâna a doua, mai ales după eliminarea taxei de timbru auto. Or, acest lucru excede operaţiunile normale pentru o persoană fizică, intrând în sfera agenţilor economici, iar statul s-a constituit în parte vătămată.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

În curând, dosarul ar urma să fie anunțat și public, împreună cu numele suspecților. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3