EcoMoto 930×122

hidroelectrica

Mega-investiție la Vidraru!

Mega-investiție la Vidraru!

Citiți și: Cel mai mare producător de energie din România, schimbare importantă!

Hidroelectrica a lansat un anunț de intenție privind demararea în primăvara acestui an, pentru a cincea oară consecutiv, a procedurilor de atribuire a contractului la cheie de retehnologizare a amenajării hidroenergetice (AHE) Vidraru din Argeș, cu putere instalată de 220 MW.

Citiți și: Argeș. Cetatea Poenari, așa cum nu ai mai văzut-o!

Este una dintre cele mai importante centrale de producție de electricitate din România.

Cele 4 proceduri de achiziție anterioare, organizate din 2016 încoace, au eșuat, de cele mai multe ori din cauza neconformității ofertelor primite cu cerințele caietului de sarcini.

Anunțul estimează valoarea totală a contractului de retehnologizare a AHE Vidraru la 145,637 milioane euro plus TVA, sub nivelul de peste 175 milioane euro plus TVA prognozat anterior de companie, conform Profit.ro.

La cea mai recentă licitație, demarată în 2020 și anulată la începutul lui 2022, contractul fusese estimat la o valoare totală de numai circa 87 milioane euro plus TVA.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Bogdan I spune:

    Sa spui ca te costa 87 milioane si apoi 1, 45 miliarde…ori e prostie ori vor sa fure mai mult decat au furat vreodata acesti nebuni lacomi

  • Unul dintre noi spune:

    Bogdan, citește mai bine,sunt 145 MILIOANE

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90