EcoMoto 930×122

ora pamantului

    Mesaj de solidaritate la Pitești, transmis de zeci de copii

    Ieri seară, copiii corului Madrigal au transmis un mesaj de solidaritate printr-un recital, ocazionat de „Ora Pământului”. Evenimentul a avut loc în Piața Primăriei din Pitești.

    Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

    Pentru a marca cea mai mare acțiune voluntară de mediu din istorie, iluminatul public din Piața Primăriei a fost oprit în intervalul orar 20:30 – 21:30.

    70 de copii ai Corului Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin”  au susținut un recital în aer liber, în fața Primăriei Municipiului Pitești, timp de 60 de minute.

    Citiți și: MIOVENIUL STINGE LUMINA

     

     

    „Gestul simbolic de a întrerupe, timp de o oră, consumul de energie electrică are ca scop sensibilizarea utilizatorilor față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Schimbările fără precedent în climatul mondial raportate recent de oamenii de știință de renume la nivel global confirmă urgența unei schimbări radicale de mentalitate privind comportamentul de consum al omenirii și implicarea activă în reducerea emisiilor de carbon și a efectului de seră rezultat”, a transmis municipalitatea.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90