SMART KIDS 930X122

corul cantabile

MIOVENIUL STINGE LUMINA

Mioveniul stinge lumina. Primăria Mioveni va marca Earth Hour (Ora Pământului) în seara zilei de 30 martie 2019, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Între orele 20:30 și 21:30, iluminatul public din faţa Primăriei şi din Centru Civic va fi oprit, iar corul Cantabile al Liceului „Iulia Zamfirescu”, coordonat de Ana Bucur, va prezenta un spectacol.

Cetățenii orașului sunt invitați de Primărie să se alăture acestei campanii și, în intervalul de timp menționat, să stingă luminile și aparatele electrocasnice din locuințele lor.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Ora Pământului este un eveniment internațional organizat în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an, începând din 2007. Acțiunea constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de consumatorii individuali, cât și de instituții.

Scopul evenimentului este sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică asupra problemei dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea acestui tip de energie.

Comunitatea de susținători ai acestui demers a atins două miliarde de oameni, în peste 7.000 de orașe, din peste 152 de țări din întreaga lume.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3