930 x122 grota rece

cocu

MICROBUZ RĂSTURNAT ÎN ARGEŞ! NOUĂ PERSOANE AU FOST RĂNITE

În această dimineaţă în comuna argeşeană Cocu s-a produs un grav accident rutier, soldat cu nouă răniţi. Un microbuz în care se aflau mai multe persoane a derapat din cauza vitezei şi a carosabilului acoperit cu zăpadă şi s-a răsturnat într-un şanţ. Microbuzul a fost lovit de un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul volanului şi a şi rupt parapetul unui pod.

Citiți și: Bradu ,,înaintează” spre viitor: A venit un microbuz nou-nouț

Conform datelor furnizate de Poliția Argeş, nouă persoane, respectiv şoferul microbuzului şi opt pasageri, au fost rănite. Toţi cei nouă răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, acolo unde se află sub supravegherea medicilor.

Precizăm că microbuzul implicat în accident face curse de transport de persoane între comuna Cotmeana şi municipiul Piteşti.

Citiți și: Accident pe A1! Doi copilași, răniți, au ajuns la spital

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3