Donaris 930 x 122

micesti

MINI AUTOCARELE ŞCOLARE AU AJUNS ÎN ARGEȘ

Mini autocarele şcolare marca Mercedes pentru Miceşti şi Rociu au ajuns în Argeș, aduse din București, de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Cele două comune sunt primele localităţi din țară care primesc astfel de maşini pentru transportul elevilor. Faţă de microbuzele de până acum, cu doar 16 locuri, mini autocarele au câte 28+2 locuri.

În Miceşti sunt peste 80 de copii care astfel vor beneficia de transport şcolar în condiţii optime. În Rociu microbuzul şcolar deja existent nu era de ajuns, fiind nevoit să facă şi câte 5 curse pe zi.

Citiți și: Argeș. Accident! Un bărbat a fost găsit încarcerat!

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Tecău, anunță că în curând vor ajunge în Argeș şi 18 microbuze şcolare. De asemenea, Consiliul va face demersuri pentru aducerea de noi mini autocare şcolare pentru comunele Berevoeşti, Cetăţeni, Aninoasa şi Morăreşti.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90