Donaris 930 x 122

angajări

Ministerul Sănătății angajează personal pentru asistență medicală la domiciliu

Ministerul Sănătății angajează. Au fost scoase la concurs mai multe posturi pentru asistența medicală în ambulatoriu, îngrijiri la domiciliu, paliative, recuperare. De asemenea, sunt căutați „experți specialiști” pentru asistența medicală spitalicească și îngrijiri de lungă durată, personal resurse umane și specialiști IT.

Citiți și: Gigantul Tesla face angajări în România!

Detali, AICI

Depunerea dosarelor candidaților se poate face până la data de 20 mai a.c., la sediul Ministerului Sănătății din strada Cristian Popișteanu, nr.1-3, Sector 1, București.

Citiți și: Pitești: Se fac angajări pentru Sala Polivalentă!

Verificarea eligibilității dosarelor depuse de către candidați, evaluarea dosarelor și publicarea rezultatelor selecției se face până pe data de 25 mai, iar afișarea rezultatelor în ziua de 26 mai, la avizierul MS și pe site-ul ministerului, AICI.

Depunerea contestațiilor la etapa de evaluare a dosarelor este programată în data de 27.05.2021, la sediul MS.  Soluționarea contestațiilor, în perioada 28 – 31.05.2021.

Desfășurarea interviului este programată în perioada 2 – 4 iunie 2021, la sediul insituției sau utilizând platforma Zoom, în funcție de opțiunea candidatului, transmisă pe mailul secretarului, ulterior afișării/publicării pe site-ul MS a rezultatelor evaluării și selecției dosarelor sau a rezultatelor soluționării contestației, după caz.

Rezultatele finale vor fi anunțate pe 10 iunie.

(Foto: descriptiv)

 

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3