930×122 CAPRA 5

ministru

Ministra Simona Bucura-Oprescu, discuții privind reforma salarizării

Ministra Simona Bucura-Oprescu, discuții privind reforma salarizării

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, a avut astăzi o nouă întâlnire cu partenerii sociali pentru a discuta reforma din domeniul salarizării.

Ministra Simona Bucura-Oprescu, discuții privind reforma salarizării

,,Continuăm astfel dialogul – de această dată cu domeniul apărării, ordinii publice și siguranței naționale – pentru o lege a salarizării cât mai echitabilă.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, lăudată la Simfonie de ambasadori!

Consultarea în manieră tripartită (Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, sindicate, ministerele de linie) este foarte importantă, deoarece doar împreună putem găsi cea mai bună variantă de diminuare a inechităților și de asigurare a sustenabilității cheltuielilor.

Îmi doresc ca în urma unui dialog constant cu partenerii sociali să rezulte o lege a salarizării care să contribuie în mod real la creșterea calității vieții cetățenilor români.”, transmite ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Prometeu spune:

    Sunt în greva generala cu pancarda atarnata de gat în fata Ministerului Muncii !!!
    „Nu-mi ajung 25 zile CO pe an, vreau plimbari si balaceala in ocean.”

    „Vreau și eu plata pentru nemunca, ca profesorii abonați la vacante, încă o luna de zile.” (nu pot sa am tupeul cadrelor didactice, pur și simplu nu pot, si sa cer ca la ei, peste 100) ….asta spun doar la PRO TV.

    „Banii sunt o bucurie
    Numai Bucura o știe!”

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3