930×122 CAPRA 5

ion mînzînă

MÎNZÎNĂ: EU I-AȘ RECOMANDA PREFECTULUI SĂ ÎNCERCE O CARANTINARE A ÎNTREG STAFF-ULUI PNL

Astăzi a avut loc conferința de presă a PSD Argeș la care au participat președintele organizației județene, Ion Mînzînă – vicepreședinte al Consiliului Județean – și deputatul Nicolae Velcea, vicepreședinte al organizatiei județene.

Citiți și: „Îl felicit pe Ion Mînzînă pentru investițiile record din Argeș”

Cu acest prilej, Ion Mînzînă a adus în atenție temele legate de posibila carantinare a unor localități din Argeș „în condițiile în care liderii PNL au organizat deja celebra întâlnire de partid urmată de chermeza de la Muzeul Național <<Brătianu>>”, după cum se arată într-un comunicat al partidului.

“Se discută despre posibila intrare în carantină a unor localități. Dar trebuie spus că primarii orașelor și comunelor vizate au luat măsurile necesare pentru a încerca o reducere a numărului de îmbolnăviri. Eu i-aș recomanda prefectului să încerce o carantinare a întreg staff-ului PNL care a încălcat și încalcă în fiecare zi regulile. Vila “Florica” este acum Muzeu Național. Îmi pun problema dacă dl. director Mihai Alexandrescu are cunoștință de atribuțiile care îi revin, mai ales că știm că deține funcția fără a avea calificarea necesară. Cei de la PNL puteau închiria spații pentru astfel de ședințe, pentru că nu o să vedeți vreun partid care să facă întâlniri politice la un muzeu național! Să ne comunice dl. prefect măsurile dispuse în acest caz, deși cred că, în slugărnicia sa, nu va face nimic. Toate gesturile celor de la PNL ne arată iresponsabilitatea care îi caracterizează! Cei de la PNL nu știu decât un singur lucru: că fărădelegea guvernează România!”, a spus Ion Mînzînă.

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

În ceea ce provește alegerile, Ion Mînzînă a spus că Guvernul este cel care trebuie să decidă dacă vor mai avea loc sau nu în septembrie, dată fiind situația epidemiologică. “Pentru cei de la PNL, singurul țel este să câștige alegerile, dispuși fiind să urce pe cadavre și să încalce orice regulă a democrației!”, a conchis liderul PSD Argeș.

În cadrul conferinței a fost făcut și anunțul conform căruia deputatul Nicolae Velcea va fi candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Ștefănești.

“Mulțumesc conducerii organizației pentru propunere, propunere care mă onorează și mă obligă în egală măsura. Sunt născut și crescut în Ștefănești, sunt căsătorit și am un copil. Am lucrat la Dacia 31 de ani, ocupând funcții diverse, în special administrative. Sunt membru PSD din anul 2000, iar în 2012 am fost ales consilier județean, fiind președinte al comisiei de buget-finanțe și lider de grup. Din 2015 sunt vicepreședinte PSD Argeș, iar din 2016 sunt deputat, activând în comisiile de buget-finanțe și de apărare. Consider că exeperiența mea politică și experiența administrativă sunt punctele mele forte în ceea ce privește candidatura la Primărie. Ștefăneștiul are nevoie de mai multe lucruri necesare unui trai civilizat, de la utilități la o bună salubrizare. Se pot face multe, având în vedere că Ștefănești este o localitate cu buget destul de mare și în care se pot atrage și fonduri europene și naționale pentru diverse proiecte.”, a declarat Nicolae Velcea.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90