930 x122 grota rece

mioveni

Mioveni. Reduceri pentru toată lumea!

Mioveni. Reduceri pentru toată lumea!

Citiți și: Taxe și impozite mai mari de anul viitor. Cine este afectat

Serviciul de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Mioveni aduce la cunoştinţă persoanelor fizice și juridice faptul că, pentru plata cu anticipaţie, respectiv până la data de 31.03.2024, a impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport datorate pentru întregul an de către contribuabili, se acordă o bonificaţie de 10% pentru persoanele fizice şi de 5% pentru persoanele juridice.

Modalități de plată a taxelor și impozitelor locale:

– online, pe www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice: https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

– direct la ghișeele instituției cu numerar sau cu card bancar după următorul program:

Luni, Miercuri: 08.00 – 16.00

Marți, Joi: 08.00 – 17.00

Vineri: 08.00 – 14.00

– prin virament bancar, în conturile instituției deschise la Trezoreria Mioveni.

Pentru plăţile efectuate online, cu cardul, prin intermediul internetului la adresa www.ghiseul.ro secţiunea Primăriei Orașului Mioveni şi prin intermediul POS-urilor, contribuabilii nu datorează comision.

Impozitele pe teren, pe clădiri și pe mijloacele de transport nu au fost majorate, acestea sunt indexate față de anul trecut cu rata inflației!

ATENȚIE!

Pentru plata cu autentificare se generază automat bonificația, în cazul plăților cu anticipație a întregii sume.

Pentru plata fără autentificare, contribuabilii trebuie să solicite sumarul de plată, care se obține rapid de la Serviciul Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Mioveni, la adresa de mail – taxemioveni@gmail.com.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3